Connect with us

Product Reviews

TheYogaNews.com:Yoga bij Onderrug Klachten

Published

on

Wanneer je final hebt van je onderrug (klachten) is dit een prima les voor jou. Through de #heupbuigers gaan we de overbodige stress in de #onderrug loslaten.

Meer yoga, meditatie, ontspanning, lesseries en cursussen meedoen?
Nog veel meer yogalessen zijn te vinden in de On-line Yogastudio.
Surf naar YOGAPLAZA https://onlineyoga.yogaplaza.nl

Volg Yogaplaza ook op:
Instagram: https://instagram.com/yogaplaza
Yogaplaza: https://www.yogaplaza.nl
Fb: https://fb.com/yogaplaza.nl

Yoga tegen rugpijn – Final van je rug? Misschien heb je lang achter je bureau gezeten of lang op je telefoon gekeken. Of het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ‘s ochtends wakker wordt met een stijve onderrug.

Hoe je ook aan je rugpijn komt, het is een veel voorkomend en pijnlijk fenomeen. Wist je dat acht op de tien mensen een keer final krijgt van rugpijn? Met deze yoga oefeningen hoop ik dat ik jouw pijn een beetje kan verzachten. Met de yoga houdingen heat je jouw rug op, zodat de doorbloeding beter stroomt en maak je het fascia van je onderrug losser. Fascia watteh?

Fascia is een bindweefselstructuur die door je hele lichaam zit. Het is een soort internet dat door en om al onze organen, zenuwvezels, botten en spieren loopt. Als je fascia googled vind je er nog veel meer over. En mocht je er vragen over hebben, dan kun je die altijd aan mij stellen!

Laat je het mij weten als deze yogaoefeningen je geholpen hebben met je rugpijn? En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal: https://bit.ly/2OiSayQ

Volg mij by way of social media:
Instagram: https://www.instagram.com/milouturpijn/
Fb: https://www.fb.com/Lou.Turpijn

Intro nummer: Norman Vladimir http://www.normanvladimir.com/

————————————————————————————
Hallo! Tremendous leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Ik ben Milou Turpijn: in mijn dagelijkse leven werk ik als de hoofdredacteur van Girls’s Well being. Toen ik op mijn 20ste in San Francisco voor het eerst een yogales volgde was ik direct hooked. Ik woonde op dat second alleen in Amerika en vond het erg spannend om zo ver van huis te zijn. Yoga gaf mij rust en zorgde ervoor dat ik mij thuis kon voelen, ook al was ik zo ver weg van mijn familie en vrienden. Met mijn yoga youtube-kanaal wil ik yoga toegankelijk maken en laten zien dat iedereen (man of vrouw, stijve hark of Betty Spaghetti) baat heeft bij yoga. Dit betekent dat alle video’s free of charge op Youtube komen en mensen dit waar en wanneer ze willen kunnen volgen. Ik heb zelf een Trainer Coaching Vinyasa van 300 uur bij De Nieuwe Yogaschool gedaan en 100 uur Purposeful Yin bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Ik combineer beide stijlen om mensen te helpen lekkerder in hun vel te zitten, dichter bij zichzelf te komen en vooral meer rust te ervaren in hun hoofd. Doe jij met me mee?

Continue Reading
27 Comments

27 Comments

 1. Rosi Hoogeveen-Rossen

  December 29, 2021 at 3:09 am

  Zeer fijne oefeningen die me echt helpen, dankjewel.

 2. Elly Bos

  December 29, 2021 at 3:30 am

  Ik doe sinds gisteren de yoga van Nanda vanwege erge rug nek en schouder klachten. Het helpt nu al! Vind Nanda haar stem erg prettig. Rustige uitleg goed te volgen. Dank je wel. Ik ben fan.

 3. meesie1

  December 29, 2021 at 3:48 am

  Zijn wel goede oefeningen, alleen kan ik ze niet allemaal doen omdat ik niet lenig genoeg ben ofzo, misschien blokkeer ik iets?

 4. marijke stiller

  December 29, 2021 at 3:49 am

  Ik heb bewondering dat je zo een goede stem blijft behouden tijdens de oefeningen. Echt top!

 5. Lia Koopman

  December 29, 2021 at 4:47 am

  Liefe Nanda ,zit nu 2 maanden 2 keer in de week op yoga ,nu kreeg ik een zweepslag in mijn linkerkant van de onderrug ,mag ik deze oefeningen dan Ook doen,want het is best pijnlijk,Ben trouwens 58jaar zal de yoga dan niks voor mij zijn ? Mvg lia

 6. Elizabeth CM de Lange

  December 29, 2021 at 5:35 am

  Erg blij met deze yoga lessen. Ik heb last van een heel stijve onderrug, in elk geval al sinds de middelbare school. Ik wil proberen daarmee toch zo soepel mogelijk te blijven, terwijl yoga ook erg goed is voor mijn geestelijke rust. Nanda is zo duidelijk en rustig dat ik me daar heel fijn bij voel; dankjewel.

 7. NietNiksDePolitics

  December 29, 2021 at 5:46 am

  Ik volg nu een tijdje yogaplaza, , ik vind het een goede les, goede uitleg en een prettige stem om de les te volgen, dank je wel nanda

 8. Judith Brand- de Waard

  December 29, 2021 at 6:31 am

  bedankt het helpt echt, wel beurs, maar er zit weer beweging in.

 9. Labrador Ruby

  December 29, 2021 at 6:51 am

  Heerlijk Milou! Ik heb (door Kerst-stress ) zo’n rugpijn en jouw video heeft me alleen al geholpen om mijn rug weer te ontspannen. Dank! Fijne dagen

 10. Mariska Mouthaan

  December 29, 2021 at 7:33 am

  Was top!

 11. Linda van Rooijen

  December 29, 2021 at 8:18 am

  Bedankt voor deze video! Ik werk in de zorg en heb helaas toch vaak last van rugpijn. Deze video heeft me echt geholpen en ga ik zeker vaker toepassen! Dankjewel

 12. Eric van de Luytgaarden

  December 29, 2021 at 9:01 am

  echt een goede video, tof gedaan

 13. Suzanne

  December 29, 2021 at 9:21 am

  Ik ben gewoon verbaasd hoe mijn rugpijn van het spitten in de tuin vanmiddag per direct verdwenen is na het doen van deze les !! Ongeloofelijk Thanks

 14. Fighting lipedema

  December 29, 2021 at 9:41 am

  Hele fijne practice voor mijn hele stugge onderrug. Milou, ik heb je pas net ontdekt en zie dat je al heel lang geleden begonnen bent met yoga content. Wat ben jij een leuke mooie jongedame met humor rust en helderheid.

 15. ikkeannie

  December 29, 2021 at 10:24 am

  Milou dank je wel. Mijn rugpijn is door deze sessie verzacht.

 16. linda e Otto

  December 29, 2021 at 10:38 am

  HAT HEEFT GEHOLPE YOU STEM IS ZO RUSTGEVENT IK HOU ER VAN HOE JE HET UIT LEGT

 17. Marianne Damen

  December 29, 2021 at 11:02 am

  Dank je wel Milou voor de mooie oefeningen. Heerlijk om met jou yoga te doen. Je hebt een fijne stem en het is super om zo de dag te beginnen.

 18. Hanneke Vreeken

  December 29, 2021 at 11:11 am

  Heel fijne oefening. Ik heb al heel lang last van problemen in mn bekkengebied en lage rug. Deze oefening geeft me eindelijk weer “ het oude gevoel” terug. Superfijn! Bedankt!
  Mocht je ook oefeningen hebben die meer stabiliteit geven dan heb ik daar zeker belangstelling voor.

 19. Erica van Dam

  December 29, 2021 at 11:15 am

  Ben nu een weekje bezig met je yoga-oefeningen, en wat geniet ik ervan! De ene keer 1x per dag, de andere keer 2x per dag. Echt even mijn moment. Na een week merk ik dat ik meer op mijn ademhaling let. Ik voel ook de spierpijn rondom heupen/billen en in benen: héérlijk, dat stretchen. Fijne is dat ik dit kan doen waar en wanneer het mij uitkomt. Ik ben stewardess en ben regelmatig van huis. Deze oefeningen kan ik overal doen. En wat ik heel fijn vind: de manier waarop je ze brengt. Zonder poeha, lekker nuchter, beetje humor erbij af en toe. Dank je wel, Milou! Ik ben fan
  Oh, en vanmorgen met een veel soepelere rug de dag begonnen, man, wat een verademing

 20. karim samir

  December 29, 2021 at 11:32 am

  heel mooier om te zien netjes

 21. Melanie Kinket

  December 29, 2021 at 11:54 am

  Hoi milou, ik vind het een superfijne oefening dank je wel. Zou je misschien ook zo’n sessie kunnen maken tegen schouders en nekklachten?

 22. Dukke Tuinenga

  December 29, 2021 at 12:22 pm

  Meteen na de oefening ruimte in mijn onderrug VEEEEL DANK

 23. Alexander

  December 29, 2021 at 12:31 pm

  grappenmaker 😉

 24. Pieter Thielemans

  December 29, 2021 at 12:50 pm

  Zalig voor men onderrug! Hij bleef maar kraken heb je er eentje specifieker voor de bovenrug/schouders?

 25. Filharmoniker

  December 29, 2021 at 1:48 pm

  Met deze korte oefensessie vermindert mijn (lage) rugpijn traag maar zeker.

 26. Jeroen Stafleu

  December 29, 2021 at 2:20 pm

  Lekkere oefening!

 27. Aartie Giessen

  December 29, 2021 at 2:59 pm

  Hele fijne oefeningen in een goed tempo! Ik heb geen rugpijn meer. Tevens heb je een prettige stem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product Reviews

TheYogaNews.com:REEHUT 1/2-Inch Additional Thick Excessive Density NBR Exercise Yoga Mat for Pilates, Health & Work CDSN

Published

on

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
https://amzn.to/2KWto9b – Amazon Fast Hyperlink!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

REEHUT 1/2-Inch Additional Thick Excessive Density NBR Exercise Yoga Mat for Pilates, Health & Exercise w/Carrying Strap (Pink)


Video Score: / 5

REEHUT Exercise Yoga Mat for Pilates
Examine on Amazon = https://amzn.to/2Tgn8hl
==================================================
========================================
► For UK Prospects►https://amzn.to/2TEjFIz

71 x 24-Inches broad mat ensures consolation for all-purpose. With excessive density foam NBR materials, the 1/2” thickness premium mat comfortably cushions backbone, hips, knees and elbows on laborious flooring.
With double sided texture surfaces, Reehut premium train yoga mat comes with a superb slip resistant benefit to stop accidents.
A free yoga mat strap is included. Light-weight and transportable, it’s nice for journey and simple to retailer.
Non-toxic, Eco-friendly and accredited by RoHS, PAHs, 6P and REACH.
Superb for yoga, Pilates, stretching and firming exercises. 1-year guarantee.

Delicate, Thick & Excessive Den

Anti-tearing Design

Simple-to-Clear

Examine This On Amazon https://amzn.to/2uak9cw

Letscom Health Tracker Evaluation

Males Waist Coach Vest Evaluation

Weider Final Physique Works Evaluation 2018

Video Score: / 5

Continue Reading

Product Reviews

TheYogaNews.com:Lenovo Yoga 920 x Andien – Sporty Video

Published

on

Video Rating: / 5

Continue Reading

Product Reviews

TheYogaNews.com:#GiftThemAFuture this Diwali | Lenovo Yoga 720 | Lenovo India

Published

on

A little nudge can often turn your life around. Watch how Mr. Bansal got the perfect gift this Diwali from a very special someone. #GiftThemAFuture Know more: https://goo.gl/Kc1x8w Lenovo Yoga 720 powered by Intel® Core i7 Processor. Intel Inside®. Extraordinary Performance Outside.

#Lenovo #LenovoYoga #LenovoYoga720 #Yoga720

Lenovo is a US billion global Fortune 500 company and is one of the world’s leading personal technology companies, producing innovative PCs and mobile internet devices. We develop world-changing technology solutions to create a more inclusive, trustworthy and sustainable digital society.

Our portfolio of high-quality, secure products and services covers PCs, workstations, servers, storage devices, networking devices, software smart TVs and a family of mobile products like smartphones, tablets and apps. It is among the most trusted tech brands in India, and we’re here to strengthen that bond. This is a one-stop destination for all gadget lovers, so subscribe and stay tuned to learn more.

Follow us on:
Facebook: https://www.facebook.com/LenovoIndia
Twitter: https://twitter.com/lenovo_in
Instagram: https://www.instagram.com/lenovo_india/
Website: https://www.lenovo.com/in/en/
Video Rating: / 5

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 The Yoga News