Connect with us

Product Reviews

TheYogaNews.com:Laptop computer kantor bisa buat essential sport? Kenapa nggak?

Published

on

Sekalian bisa garamin temen kantor.

Barang bekas evaluation biasanya saya jual disini: https://invol.co/cl75vrb

Instagram GadgetIn: https://www.instagram.com/gadgetins/
Twitter GadgetIn: https://twitter.com/DGadgetIn
Fb GadgetIn: https://www.fb.com/DgadgetIn

Electronic mail untuk kerjasama: davidbrendi88@gmail.com
Video Ranking: / 5

Continue Reading
20 Comments

20 Comments

  1. Ferry Fr

    December 16, 2021 at 3:10 pm

    Bang, laptop acer aspire 5 intel core i3 gen 11 sanggup ga buat genshin

  2. • Y U U K A ツ

    December 16, 2021 at 3:59 pm

    , udh liat dari awal sampe akhir, eh 20jt.

  3. Bambang Muliyadi

    December 16, 2021 at 4:15 pm

    Bang review fujitsu U937/U938/U939 dong

  4. Muflihrz

    December 16, 2021 at 4:26 pm

    Swift X?

  5. Dody Febriyanto

    December 16, 2021 at 4:35 pm

    Koko, coba review leptop Surface microsoft dong

  6. orang jelek

    December 16, 2021 at 4:40 pm

    om saran konten review laptop 5-8jt om buat editing sama gaming

  7. Yanuar Eka restutama

    December 16, 2021 at 5:14 pm

    Harganya brp?

  8. Raisa Tri andhiny

    December 16, 2021 at 6:05 pm

    Waitt jadi agak ribet gitu klo mau konekin Wi-Fi?

  9. Irfan Nurdiansyah

    December 16, 2021 at 6:26 pm

    Nama gamenya apaan deh itu

  10. Jems Tlaan

    December 16, 2021 at 7:05 pm

    harga nya berpa bang

  11. Sie Paluy

    December 16, 2021 at 7:16 pm

    Rekomendasi Laptop buat main game dari harga murah bang

  12. Sindi Permata

    December 16, 2021 at 8:02 pm

    Bang rekomendasi laptop anak kuliahan jurusan teknik komputer

  13. Sayed Munandar

    December 16, 2021 at 8:45 pm

    Nyesel gua nonton,, ujung2nya ga asik di badgetnya. ,,

  14. Wynter Bear

    December 16, 2021 at 9:05 pm

    Gw ga skip2 videonya karena emang bener2 lg cari laptop, dariawal smpe akhir. Semua info yg di kasih smpe emang bener2 memanjakan kaum kantoran yg suka main game PC, tp pas denger harganya di akhir video, dikira bakalan smpe 10jtan, ternyata hampir 20jt hahah, siap2 deh nabung lg.

  15. Doni Ilhamnullah

    December 16, 2021 at 9:36 pm

    gaess ada yang mau laptop alienware 15 r2 gak? saya jual dengan harga 11 jutaan(bisa nego) untuk speknya : chipset core i7 6700hq 2.6ghz ram 16 gb, dual VGA Intel hd graphic 530 sama Nvidia GeForce GTX 980m, hardware semua aman, minus di baterai yang udah kurang normal sama gaada kotaknya tapi ada tas dell

  16. El Tadory

    December 16, 2021 at 10:30 pm

    Bg kasih rekom mau beli Laptop 5 jutaan bg…

  17. Dimas Bima Sunyoto [임승우]

    December 16, 2021 at 10:59 pm

    11:14 Bang David: Linus versi Indo

  18. Dwiky Adriansyah

    December 16, 2021 at 11:06 pm

    Di awal diceritain dah bagus banget yah jd kepengen beli tp diakhir bikin menangis krn budget kaga ada

  19. Riegel Vega Аι.τ

    December 16, 2021 at 11:48 pm

    Kalau saya mikirnya nama temen yg dr bulan kemarin minjem duit smpe skrg ga dibalikin

  20. Alnahda Kaizoku

    December 17, 2021 at 12:34 am

    Gadgetin: Laptop kantor bisa buat main game? Kenapa nggak?

    Bocil-bocil dengan laptop low end buat belajar tapi malah buat dipakai gaming: *huh*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product Reviews

TheYogaNews.com:Stretch for splits #yoga #shorts 9

Published

on

Video Score: / 5

Continue Reading

Product Reviews

TheYogaNews.com:Minecraft | A Cosmic Children Yoga Journey!

Published

on

A Cosmic Children yoga journey for Minecraft followers!
Watch our movies ad-free on the Cosmic Children app: https://app.cosmickids.com
Subscribe to the Cosmic Children YouTube channel: http://bit.ly/cosmickidsyoga

– – – – – – – – – – – – –

The Cosmic Children app: https://app.cosmickids.com
The entire Cosmic Children video library.
View on any laptop, TV, smartphone and pill.
Protected viewing: no commercials, hyperlinks or steered movies.

– – – – – – – – – – – – –

Get your FREE Children Yoga Posture Poster!
https://cosmickids.com/store/yoga-pose-universe-poster-pdf/

– – – – – – – – – – – – –

Be taught to show children yoga with me!
https://cosmickids.com/be taught/

– – – – – – – – – – – – –

Purchase Cosmic Children DVD’s, presents & books!
https://cosmickids.com/store/class/books-gifts/

– – – – – – – – – – – – –

Tons extra at https://cosmickids.com
Instagram: https://instagram.com/cosmickidsyoga
Twitter: https://twitter.com/cosmickidsyoga
Fb: https://fb.com/cosmickidsyoga/
Go to our store: http://cosmickids.com/store/

Continue Reading

Product Reviews

Low cost:7 दिवसात पाठदुखीतून सुटका | पाठदुखी साठी योगासने | Path Dukhi Var Yoga | SACHIN SAMEL

Published

on

पाठदुखी साठी ५ योगासने.

व्हिडिओ आवडल्यास Like, Share, Remark आणि Subscribe नक्की करा !

फॉलो करा :
Instagram :https://www.instagram.com/sachinsamelfitness
Fb :https://www.fb.com/fitnesscafemarathi/

*Photos licensed beneath Inventive Commons:
www.pixabay.com
*Music licensed beneath Inventive Commons:
1. “Music: https://www.bensound.com/royalty-free…
2. www.panzoid.com
______________________________

D I S C L A I M E R

ही माझी स्वतःची वैयक्तिक कसरत आहे आणि कदाचित तुमच्यासाठी ती योग्य नसेल. कोणताही व्यायाम कार्यक्रम सुरू करण्यापूर्वी तुम्ही तुमच्या डॉक्टरांचा सल्ला घ्यावा. सादर केलेल्या व्यायाम सूचना आणि सल्ला कोणत्याही प्रकारे वैद्यकीय सल्ल्याचा पर्याय म्हणून अभिप्रेत नाहीत. जर तुमच्या वर्कआउट दरम्यान तुम्हाला कोणत्याही क्षणी चक्कर येणे किंवा शारीरिक अस्वस्थता जाणवू लागली, तर तुम्ही ताबडतोब थांबावे आणि डॉक्टरांचा सल्ला घ्यावा. या व्यायाम किंवा व्यायाम कार्यक्रमात गुंतून, तुम्ही सहमत आहात की तुम्ही ते तुमच्या स्वत:च्या जोखमीवर करता.

That is my very own private exercise and is probably not fitted to you. It’s strongly really useful that you simply seek the advice of together with your doctor earlier than starting any train program. The train instruction and recommendation introduced are by no means supposed as an alternative to medical session.
SACHIN SAMEL disclaims any legal responsibility from and in reference to this program or some other train program on this channel. If at any level throughout your exercise you start to really feel faint, dizzy, or have bodily discomfort, you need to cease instantly and seek the advice of a doctor. By partaking on this train or train program, you agree that you simply accomplish that at your individual danger.
______________________________

धन्यवाद !!!
सचिन समेळ

#backpain #yoga
Video Ranking: / 5

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 The Yoga News