Connect with us

Product Reviews

TheYogaNews.com:REVIEW Lenovo Yoga 6: Laptop computer Layar Touchscreen dan TAHAN KENA AIR?

Published

on

Ini adalah Assessment Lenovo Yoga 6 Indonesia dari Wisnu Kumoro.

Information lebih lanjut, bisa cek di sini:

—-

all the things about me (my music, my movies, my podcasts, and extra): https://wisnukumoro.com

#CurhatGadget

Continue Reading
20 Comments

20 Comments

  1. Miko Tan

    December 10, 2021 at 3:04 pm

    apabila sy guna tab mode utk main mobile legends,sy guna dua tangan control tapi tidak dapat control dalam masa yang sama,bukan ini sahaja,apabila sy main pubg sy tak dapat guna keyboard utk control, siapa tahu masalah ini macam mana dapat mengatasi?

  2. Abigail Lee Halimah

    December 10, 2021 at 3:46 pm

  3. Haidar Alamsyah

    December 10, 2021 at 4:15 pm

    gan, mintol review laptop 2in1 yg pen bisa palm rejection ada varian apa aja ya? budget di bawah 20juta, trims

  4. Yanuar Ash-Shidqy

    December 10, 2021 at 4:39 pm

    Mas mas mas. Ni buat buka software" teknik mesin dan arsi kuat gak mas wisnu. Kayak 3DCAD, sketchup, lumion, dll kuat gak ya mas hehe

  5. i'm lionel

    December 10, 2021 at 5:36 pm

    Malah di pake gambar titid

  6. Bob

    December 10, 2021 at 6:06 pm

    Mau tanya dong, beli ini sama asus zenbook flip UX363 di 17-18 juta an , MENDING mana ya?

  7. Rasthon Hand

    December 10, 2021 at 7:04 pm

    Rekomendasi laptop dibawah 15jtan yg powerfull buat editing vdeo di adobe premiere pro bang??

  8. MusicNime ID

    December 10, 2021 at 7:09 pm

    Thumbnail Pansos biar di Klik sama Bocah jaman sekarang

    Generasi udah Rusak yang tua bukan nya benerin malah tambah ngerusak

  9. Riska Oktafianingsih Abriyanti

    December 10, 2021 at 8:04 pm

    Mau tanya dong bang, kalo buat mahasiswa laptop ini cocok gak ya? Terus buat save banyak drakor aman gak bang?

  10. DUNIAKU . Bambang Febrie ChanneL

    December 10, 2021 at 8:35 pm

    MAS WISNU KUNCORO..

  11. Indra Budi Permana

    December 10, 2021 at 9:34 pm

    kalo dilipat, tombol keyboardnya bakal kepencet2 nggak sengaja gitu nggak ya?

  12. Eben Valentino

    December 10, 2021 at 9:55 pm

    barusan beli ni laptop langsung check yutub

  13. Rahmat Muliawan

    December 10, 2021 at 9:56 pm

    COVER kenapa mesti pake bahan fabric… kalo tangan berminyak kan nyeplak, kecipratan cola/kopi/saos…hahaha wassalam. dan fabric lama kelamaan akan beladus (berubah warna). Nilai minus menurut gw

  14. Mansi Arora

    December 10, 2021 at 9:59 pm

    Hey hi…hows your laptop working…cn u plz reply in english..it ll b really helpful

  15. Pengamat Negri

    December 10, 2021 at 10:39 pm

    Bang kenapa reviewer indonesia gak ada yang review laptop lenovo yoga c630

  16. anuari ramadhan

    December 10, 2021 at 11:36 pm

    layarnya kuning ya bang, gw pakai kalau buat desain coreldraw ngga nyaman

  17. Michael Heins

    December 11, 2021 at 12:03 am

    Lenovo

  18. Zaitun Firdaus Anugerah Karunia Rezeki

    December 11, 2021 at 12:42 am

    Selamat hari raya Idul Fitri 2021, untuk seluruh ummat Islam. Semoga Allah Yang Maha Esa menerima semua amal ibadah dan aml kebaikan selama dibulan suci Ramadhan. TaqabbalAllahu minna waminkum wa ahalahullahu ‘alaik. Mohon maaf lahir dan bathin. Aamiin ya Allah.

  19. Busairi

    December 11, 2021 at 1:07 am

    Ada masalah apa bang dengan xiaomi , kok gak pernah lagi review hp xiaomi

  20. Dwi Jaka Ananda

    December 11, 2021 at 1:26 am

    Dan ini adalah gambar……..
    Anjing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Product Reviews

TheYogaNews.com:#GiftThemAFuture this Diwali | Lenovo Yoga 720 | Lenovo India

Published

on

A little nudge can often turn your life around. Watch how Mr. Bansal got the perfect gift this Diwali from a very special someone. #GiftThemAFuture Know more: https://goo.gl/Kc1x8w Lenovo Yoga 720 powered by Intel® Core i7 Processor. Intel Inside®. Extraordinary Performance Outside.

#Lenovo #LenovoYoga #LenovoYoga720 #Yoga720

Lenovo is a US billion global Fortune 500 company and is one of the world’s leading personal technology companies, producing innovative PCs and mobile internet devices. We develop world-changing technology solutions to create a more inclusive, trustworthy and sustainable digital society.

Our portfolio of high-quality, secure products and services covers PCs, workstations, servers, storage devices, networking devices, software smart TVs and a family of mobile products like smartphones, tablets and apps. It is among the most trusted tech brands in India, and we’re here to strengthen that bond. This is a one-stop destination for all gadget lovers, so subscribe and stay tuned to learn more.

Follow us on:
Facebook: https://www.facebook.com/LenovoIndia
Twitter: https://twitter.com/lenovo_in
Instagram: https://www.instagram.com/lenovo_india/
Website: https://www.lenovo.com/in/en/
Video Rating: / 5

Continue Reading

Product Reviews

yoga underwear girls

Published

on

The Yoga News Trending Product Deals

ALTHEANRAY Women’s Seamless Underwear No Show Panties Soft Stretch Bikini Underwears 6 Pack(3081S-color9)

$35.99
$23.99
Amazon.com
as of January 16, 2022 12:26 am

VOENXE Seamless Thongs for Women No Show Thong Underwear Women 5-10 Pack (5 Pack Floral Design, Medium)

$20.00
$12.71
Amazon.com
as of January 16, 2022 12:26 am

Amazon Essentials Seamless/No Show Panties (XS - XL) for Legging, Low Rise Hipster Underwear Braguitas

$18.00
Amazon.com
as of January 16, 2022 12:26 am

Sexy Basics Womens 6 Pack Buttery Soft Brushed Active Stretch Yoga Bike Short Boxer Briefs (6 Pack- Black/Khaki/Charcoal/Navy/Grey/White, Medium)

$90.00
$24.99
Amazon.com
as of January 16, 2022 12:26 am

VOENXE Womens Seamless Underwear Breathable Stretch Bikini Panties (D-5 Pack Basics, Medium)

$18.99
Amazon.com
as of January 16, 2022 12:26 am
Continue Reading

Product Reviews

TheYogaNews.com:YOGA BALL RUN | Gameplay walkthrough all ranges | ios video games

Published

on

YOGA BALL RUN | Gameplay walkthrough all ranges

#cleaning soap #chopping #enjoyable #Asmrslicing #Gameplay

Continue Reading

Trending

Copyright © 2021 The Yoga News